°C
donderdag 25 juli 2024

Avondvierdaagse voor ouderen

Van 9 t/m 12 juni 2015 zal de traditionele Avondvierdaagse in Hillegom gelopen worden. De Parochiële Caritas Instelling heeft opnieuw het initiatief genomen om in samenwerking met Welzijn Hillegom en de Stichting de Avond4daagse de ‘‘alternatieve’ wandeltocht te organiseren voor ouderen.

De start is bij ontmoetingscentrum `t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 Hillegom. We verzamelen om 18.00 uur en vertrekken om 18.15 uur. De kosten zijn € 3,50 te betalen op de eerste avond.

Er zal een wandeling worden gemaakt van 3 km langs mooie stukjes van Hillegom. Elke oudere, lopend al dan niet met rollator, maar ook zij die in een rolstoel zitten kunnen mee doen. Wij gaan er van uit dat de persoon in de rolstoel zelf een begeleider meeneemt, lukt dit niet meld het bij de aanmelding.

Scootmobielen en elektrische rolstoelen zijn uitgesloten van deelname.

Aanmelden of meer informatie Welzijn Hillegom, Marian Zirkzee tel 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: