°C
woensdag 24 juli 2024

Bijeenkomst 19 mei: Seksualiteit en intimiteit bij dementie

Dinsdag 19 mei 2015 zal het Alzheimer café Bollenstreek weer haar deuren openen bij ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt. Deze avond zal er een gevoelig onderwerp aan de orde komen. “ Seksualiteit en intimiteit bij dementie, de veranderende relatie”. Deze avond zal een professional de aanwezigen voorzien van de nodige informatie rondom dit onderwerp. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor dementerenden, mantelzorgers, familieleden en geïnteresseerden. Er zijn professionals aanwezig waarbij men terecht kan met vragen rondom dementie

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 te Hillegom. ‘t Pluspunt is daarvoor geopend vanaf 19.00 uur. De avond zal muzikaal begeleid worden. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Men kan daarvoor tot een dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: