°C
donderdag 25 juli 2024

Bijeenkomst 22 mei: Gezond ouder worden, hoe blijft u zo lang mogelijk fit thuis?

Kom op vrijdag 22 mei 2015 naar ontmoetingscentrum het Pluspunt te Hillegom voor een bijeenkomst “Gezond ouder worden”. Wij leren u wat je zelf kunt doen om gezond oud te worden, en hoe je bovendien langer fit thuis kan wonen.

In samenwerking met diëtist Marieke van Kampen en de fysiotherapeuten van GO! Fysiotherapie, wordt men op de hoogte gesteld over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en beweging. Tijdens deze middag worden er nuttige tips voor thuis besproken. De middag wordt afgesloten met een actief gedeelte waar iedereen aan mee kan doen. Deze middag is vrij toegankelijk en gratis. Het zal geheel verzorgd worden met koffie, thee en hapjes. Na afloop krijgen de aanwezigen een verassingspakket mee naar huis.

Waar? Ontmoetingscentrum ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Wanneer? Vrijdag 22 mei aanvang 14.00 uur einde middag rond 16.00 uur.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom -bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Men kan daarvoor tot een dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: