°C
donderdag 25 juli 2024

SDO zoekt oud-leden

Aanstaande 6 juni organiseert SDO de 1e Gerwin Loderus Koppelschiettoernooi. Vorig jaar is het jaarlijkse toernooi naar Gerwin Loderus vernoemt dit ter nagedachtenis aan hem van wie wij veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen nadat hij zijn gevecht tegen zijn ziekte niet kon winnen.

Tevens waren er vorig jaar bij het 60 jarig bestaan van SDO op het toernooi veel oud-leden te vinden. Dit jaar zouden we het leuk vinden om dit aantal te vergroten door nog meer oud-leden te verwelkomen op dit mooie toernooi. Er is de mogelijkheid om mee te doen aan het toernooi maar er kan ook gezellig een drankje gedaan worden. Voor meer info is te vinden op de website van SDO www.sdokorfbal.nl of gemaild worden naar Koppelschieten@sdokorfbal.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: