°C
zaterdag 13 juli 2024

Atelier Arabesque exposeert in de Bibliotheek Hillegom

Van 1 mei tot en met 27 juni exposeren Margy Dernison en Martien Hersman van Atelier Arabesque hun schilderijen in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1, te Hillegom. De expositie is gratis te bekijken tijdens openingsuren van de Bibliotheek.

Atelier Arabesque bestaat uit Margy Dernison en Martien Hersman, nicht en neef van elkaar. Zij schilderen en tekenen al tien jaar samen en inspireren elkaar telkens weer. Margy Dernison schildert portretten, dansers, zeegezichten, dieren en abstracten in opdracht. Ook schilderde zij model in de Waag in Haarlem. Zij werkt in olieverf en acryl en ook vaak met pastels. Martien Hersman begon pas op latere leeftijd met schilderen. Hij schildert met olieverf en acryl en heeft een voorkeur voor figuratief werk, met name portretten en landschappen.

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

DATUM & TIJDSTIP

Van 1 mei tot en met 27 juni, tijdens openingsuren van de Bibliotheek Hillegom

 

LOCATIE

De Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1, Hillegom.

 

KOSTEN

Gratis.

Aankomende evenementen

Lees ook: