°C
dinsdag 23 juli 2024

Workshop Mindmapping

Op vrijdag 1 mei, van 10:00 – 12:00 uur, wordt de workshop mindmapping gegeven in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Door mindmapping zie je het verband tussen verschillende delen en door de structuur en de tekeningen onthoud je alles veel beter.

Bovendien is het vooral een leuke manier van aantekeningen maken. Je kunt het gebruiken om samenvattingen te maken, maar ook om een feestje of een vakantie te plannen. De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50. Reserveer je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Deze workshop is georganiseerd in samenwerking met Welzijn Hillegom.

Mindmappen is een manier om informatie op een grafische (tekenachtige) manier vast te leggen. Als je kunt mindmappen wordt onthouden gemakkelijker want onze hersenen vinden het fijn om met plaatjes en kleuren te werken. Een goede mindmap lijkt op de hoofdstukindeling van een boek. Met één oogopslag zie je wat bij wat hoort en welke verbanden er zijn.

Alleen staat de boel niet keurig op een rij onder elkaar, maar lijkt het op een kleurige boom met takken en veel kleine tekeningetjes.

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

DATUM & TIJDSTIP
Vrijdag 1 mei, van 10:00 – 12:00 uur

KOSTEN
De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50

Aankomende evenementen

Lees ook: