°C
zaterdag 13 juli 2024

opening zwembadseizoen in zwembad De Vosse

sterkste man zwembadZaterdag 11 april gaan de deuren van zwembad De Vosse weer open. Dit jaar duurt het seizoen maar liefst vier weken langer en is het zwembad geopend van 11 april t/m 13 september 2015.  Dit jaar dus extra lang genieten van dit mooie buitenbad met genoeg faciliteiten voor  spetterend plezier. Het seizoen wordt spectaculair geopend met een wedstrijd “sterkste man van Hillegom” onder leiding van Richard van der Linden.

Om 09.30 uur zal het zwembadseizoen officieel geopend worden door Burgemeester Arie van Erk. Vervolgens gaat de wedstrijd “sterkste kind van Hillegom” van start. Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kunnen hieraan meedoen. De onderdelen die op het programma staan zijn; wheelflippen met een grote autoband, timberwalk, kruiwagenrace en tot slot touw trekken tegen sterke mannen. Om mee te doen, moet je je om 10.00 uur melden bij de receptie van het zwembad. Van tevoren inschrijven is niet nodig, maar zorg wel dat je op tijd bent.

Aansluitend zullen de echte sterke mannen om 12.00 uur “acte de presénce” geven. Met onderdelen zoals; Truck Pull, Yoke, Loglift, Timber/wheelflip, Stones of strenght, worden de krachten gemeten. Kortom, een krachtig begin van het zwembadseizoen.

“Zwemmen voor een pak koffie”, aldus Vincent Venloo. “Na het succes van vorig jaar hebben wij de samenwerking met de voedselbank voortgezet”. De entree op de eerste dag van het seizoen is € 1,00 en dit komt geheel ten goede aan de Voedselbank. Het is echter ook mogelijk om iets mee te brengen uit de lijst van levensmiddelen die op www.devosse.nl gepubliceerd staat.

Natuurlijk is het dit jaar weer mogelijk om in de voorverkoop een abonnement aan te schaffen. Niet alleen kan dit op donderdag 9 en vrijdag 10 april van 10.00 tot 19.00 uur, maar dit kan ook online. Via de webshop kunnen abonnementen dit jaar tegen het voorverkooptarief worden aangeschaft. “Dus maximaal voordeel vanuit je luie stoel”. Het voorverkooptarief is geldig t/m 11 april. Tijdens de opening van het seizoen, kunnen fanatieke zwemmers tussen 10.00 en 18.00 uur dus voordelig een abonnement kopen.

“Nu het zwembad vier weken langer open zal zijn, betekent dit ook dat de geldigheid van de abonnementen gewijzigd is.” Vertelt manager Vincent Venloo. “Om onze bezoekers zelf de keuze te laten maken, blijft het mogelijk om een abonnement te kopen voor vier maanden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een nieuw Plus Abonnement aan te schaffen voor vijf maanden.” vervolgt Venloo.

Tevens is er een wijziging aangebracht in de abonnementen-structuur. Voorheen waren er gekoppelde abonnementen voor gezinnen. Hier werd relatief weinig gebruik van gemaakt. Om die reden is gekozen voor een andere structuur. Het standaard abonnement voor volwassenen (vanaf 14 jaar) is met een klein percentage verhoogd, maar het abonnement voor jeugd (tot 14 jaar) is aanzienlijk verlaagd. Hierdoor blijft het voor gezinnen aantrekkelijk om meerdere abonnementen te kopen.

Aankomende evenementen

Lees ook: