Shoarma-avond bij Open Hof

1 min leestijd
Hillegom – Dinsdag middag 7 april kan iedereen weer aanschuiven voor een lekkere maaltijd bij Open Hof. Als hoofdgerecht eten we deze avond shoarmabroodjes met salade. Hiernaast is er soep vooraf en sluiten we af met een toetje. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Maar mocht dit een belemmering zijn, dan kunt u zich toch aanmelden.
Tijdens het eten kan men kennismaken met andere dorpsgenoten en nieuwe contacten opdoen. Het Eetcafé wordt gehouden in Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. De deuren zijn vanaf 17.30 uur open, Het Eetcafé start om 18.00 uur.
Voor informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Joyce Sierink per 06-49635437 of email eetcafe@openhof.com. Dieet wensen kunnen opgegeven worden. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 april aanstaande.