°C
dinsdag 23 juli 2024

Themamiddag iPad/tablet/computer – Wat is de toekomst?

De ouderenbonden, KBO, PCOB, en Welzijn Hillegom organiseren 18 maart 2015 een themamiddag “Ipad/tablet/computer Wat is de toekomst?”.

De themamiddag wordt gehouden in de Hoeksteen, Karel Doormanplein 2 te Hillegom. De middag begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) en eindigt om 16.00 uur. Om 15.00 uur is er een pauze waarin een kopje koffie en thee geschonken wordt. Er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Deze middag is voor alle belangstellenden van Hillegom vrij toegankelijk.

De Zorgvernieuwer Focus Cura verzorgt deze middag een iPad presentatie waarin het gebruik van de tablet op een heldere en duidelijke manier wordt uitgelegd. Er is veel mogelijk op de ipad: e-mails versturen of bijv. live bellen. De ipad is eenvoudig in te richten met allerlei handige en gratis programma’s. Er zijn mogelijkheden aanwezig waarmee eenvoudig zorg op afstand kan worden ontvangen, het medicijngebruik gecontroleerd kan worden of een noodoproep geplaatst kan worden. Er zijn ook ipads aanwezig zodat er heel concreet gezien kan worden welke mogelijkheden er zijn.

Het is mogelijk gebruik te maken van de Welzijn Hillegom bus voor vervoer naar en van de Hoeksteen. U kunt hiervoor bellen met de receptie van Bloemswaard tel: 576500 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur) De prijs voor een retour bedraagt € 3,70.

Aankomende evenementen

Lees ook: