°C
zondag 14 juli 2024

Mantelzorgcafé over mantelzorg en financiën

Als mantelzorger kunt u te maken krijgen met verminderde inkomsten en extra uitgaven, zoals telefoon- en reiskosten. Daarnaast zijn er vaak extra zorgkosten voor uw naaste. Soms kunt u daarvoor een beroep doen op financiële tegemoetkomingen, aftrekposten en andere regelingen van de overheid.

Locaties
Mantelzorgers uit Hillegom die het mantelzorgcafé op woensdag 11 maart aanstaande willen bijwonen zijn van harte uitgenodigd in ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28. Het programma start om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.

Informatie
Welzijn Hillegom heeft Dick van Heun uitgenodigd om die informatie zal geven over over allerlei financiële zaken die voor mantelzorgers handig zijn om te weten.

Dick van Heun is zelf 18 jaar mantelzorger geweest voor zijn vrouw. Hij is in het verleden boekhouder geweest en heeft veel kennis en ervaring opgedaan met financiële en administratieve zaken voor mantelzorgers. Daarnaast is hij oprichter van het platform belangenbehartiging Mantelzorg Kennemerland.

Mocht het tijdstip in de eigen gemeente niet uitkomen dan is men van harte welkom in de andere gemeente!

Deelname aan de activiteit is gratis. Aanmelden van te voren wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Aanmelden kan via telnr. 0252- 519700 of via info@welzijnhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: