°C
dinsdag 16 juli 2024

Dansen met de bovenbuurman

Dansen met de bovenbuurman Toneelvereniging ODI zal eind maart optreden met de eigentijdse komedie‘Dansen met de bovenbuurman’. Het stuk zit vol hilarische momenten dus er kan weer volop gelachen worden.

Dansen met de bovenbuurmanDe balletschool van Peter Kaiser is niet meer zo populair als voorheen. Met zijn laatste klasje volwassen dames oefent hij hard voor een grote culturele wedstrijd. Helaas krijgen de dames weinig tijd om zich goed op het dansen te focussen. Er wordt namelijk een fitnessschool boven de balletschool geopend en Bert, de nieuwe, gespierde bovenbuurman, maakt nogal wat gevoelens bij iedereen los. Wanneer Bert ook besluit om mee te doen aan de culturele wedstrijd worden er onderling nogal wat weddenschappen afgesloten. Door alle commotie, bruiloften en geheime liefdes wordt er meer gesjanst, dan gedanst. Krijgt Peter het voor elkaar om zijn klasje in het gareel te houden of gaat iedereen dansen met de bovenbuurman?

Kaarten en data
Toneelvereniging ODI treedt 20 en 21 maart op in De Schelft in Noordwijkerhout en op 28 maart in De Duinpan in De Zilk. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaartjes zijn te koop in De Zilk bij M-Kappers. In Noordwijkerhout bij Boekhandel Wagenaar & van Halem en VVV Noordwijkerhout. In Hillegom kunt u kaartjes kopen bij Drogisterij Letschert. Voor de schappelijke prijs van €8,00 kunt gezellig een avondje uit. De kaartjes zijn ook te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl. Het toneelstuk is geschreven door Ton Davids en regie is in handen van Peter van den Berg en regieassistente Mandy Wolvers.

Facebook actie
Via www.facebook.com/toneelverenigingodi is er een actie gestart waarbij u vrijkaarten kunt winnen voor dit stuk.

Aankomende evenementen

Lees ook: