°C
zaterdag 13 juli 2024

Themaochtend: Belastingaangifte

Voor veel senioren is het invullen van het belastingbiljet een terugkerend probleem. Vandaar deze jaarlijkse themaochtend.

Deze themaochtend is bedoeld voor mensen die gewend zijn hun eigen belastingformulier in te vullen, maar ook voor mensen die eigenlijk best zelf hun belastingformulier zouden willen invullen, maar dit om welke reden dan ook niet doen of durven.

De heer Jan van Schie laat u zien hoe het werkt en vertelt wat de laatste wijzigingen zijn in de standaard aangifte.

Deelname is gratis. De ochtend start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De computer themaochtend vindt plaats in Ouderencentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 te Hillegom. Meer informatie is verkrijgbaar bij Welzijn Hillegom Marian Zirkzee, 0252 – 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: