°C
dinsdag 23 juli 2024

PWH in Solution met Amerikaanse gastworstelaars

HILLEGOM – Het is inmiddels een traditie geworden in Solution dat de worstelaars van Pro Wrestling Holland twee keer per jaar naar Solution (Sportpark De Zanderij) komen voor een 2,5 uur durende show vol spanning, spektakel en welhaast onmogelijke moves. Dat de shows nog steeds geliefd zijn, blijkt wel uit het feit dat de sterren van PWH zaterdag 21 februari voor het zevende jaar in Hillegom in de ring treden.

Professional wrestling is een combinatie van sport en spektakel dat vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Nederland en andere Europese landen. Pro Wrestling Holland is de oudste worstelfederatie van Nederland en heeft sinds 2006 vele grote namen uit de Nederlandse worstelwereld gezien. Daarnaast heeft PWH Amerikaanse gastworstelaars waaronder SABU, Brian Kendrick en Paul London te gast gehad. Niet lang na de oprichting van PWH werden er al shows in Hillegom gehouden die gelijk goed aansloegen. Vandaag de dag worden de shows nog steeds goed bezocht, een reden voor PWH om voorlopig nog wel naar Hillegom terug te blijven keren.

Dit keer is het publiek onder andere getuigen van het Dutch Masters-toernooi. In dit toernooi strijden de beste worstelaars van Nederland om ‘Dutch Master’ te worden. De winnaar krijgt behalve de eer om zichzelf ‘Dutch Master’ te noemen ook een gegarandeerde titelwedstrijd voor een titel naar keuze. Dit kan de felbegeerde PWH-titel zijn, maar ook de relatief nieuwe PWH-TV titel waarbij de worstelaars de komende tijd vaak in beeld komen. In Solution nemen de Brabantse beer Johnny Evers en Kid Lux het tegen elkaar op. Evers is in Hillegom bekend als een echte goedzak, terwijl het publiek Kid Lux steeds duisterder zag worden. Hij noemt zichzelf een eenzame wolf en zo gedraagt hij zich tegenwoordig ook. Hij is agressiever, toont geen genade tegenover zijn medeworstelaars en de worstelfans. Als de luchador een zwakke plek ziet, is hij net een haai die bloed ruikt. Hoe loopt deze strijd tussen ‘goed en kwaad’ af?

Pro Wrestling Holland is het spectaculairste live-event van Nederland met vermaak voor jong en oud. Een PWH-show is uniek, maar altijd vol drama, spanning, actie en humor. Kortom: plezier voor de hele familie. Daarom heeft PWH speciaal voor alle families en vriendengroepen de familietickets. Hierbij geldt dat vier tickets voor de prijs van drie verkocht worden. Kaarten zijn aan de kassa of online te koop voor 10 euro. Solution, gevestigd op De Zanderij, is open vanaf 19.30 uur. De show begint om 20.00 uur. Voor meer informatie: www.prowrestlingholland.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: