°C
zondag 14 juli 2024

Muziekworkshops voor kids tijdens de vakantie!

Tijdens de voorjaarsvakantie worden er workshops gehouden in de muziekschool. De workshops zijn speciaal opgezet voor kinderen in de basisschoolleeftijd die het leuk vinden om muziek te maken.

Al een aantal jaren worden er door de Hillegomse Muziekschool muzieklessen gegeven en opgezet op alle basisscholen in Hillegom. Veel kinderen genieten van deze lessen en vinden het erg leuk om muziek te maken, maar zouden ook graag eens op een echt drumstel, keyboard of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 27 februari krijgen zij deze kans en kunnen zij een kijkje nemen in de muziekschool en muziek maken op al deze instrumenten!

Het programma bestaat uit vier workshops. Van 11.00 tot 12.00 is er een workshop Muziek voor Kleuters waar de kinderen uit de onderbouw van de basisschool (4 en 5 jaar) aan kunnen meedoen. Dit is een workshop vol met muziekspelletjes, liedjes zingen en bewegen speciaal voor kleuters.

De middag begint met twee workshops voor kinderen uit de middenbouw (6 t/m 9 jaar) van de basisschool, namelijk  Speel mee met de Radetskymars en Probeer een instrument.

De dag wordt afgesloten met een workshop voor kinderen uit de bovenbouw (10 t/m 12 jaar). Zij kunnen komen meezingen met het bekende lied The lion sleeps tonight. Ook leren zij meespelen in het begeleidende ritmeorkest.

Tijdens de workshops wordt gebruik gemaakt van online lesmateriaal zodat de kinderen thuis ook nog verder muziek kunnen maken!  Met de lage tarieven van € 3,00 per workshop hoopt de muziekschool zoveel mogelijk kinderen in Hillegom de kans te geven om muziek te komen maken. Want ieder kind houdt van muziek!

Meer informatie: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: