°C
woensdag 17 juli 2024

Leerlingen Caroline Glas exposeren in de Bibliotheek Hillegom

Tot 26 april exposeren zes leerlingen van Caroline Glas in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1. Marijke Spruijt, Gonnie Hensbergen en Jannie Henkus exposeren tot 22 maart. De laatste vijf weken, van 23 maart tot 26 april exposeren Wil Hurkmans, Joke van Tol en Els van de Zon. De expositie is gratis te bekijken tijdens openingsuren van de Bibliotheek.

Zes schilders met elk een eigen stijl, dat levert een diversiteit aan schilderijen, stijlen en technieken op. Het resultaat is voornamelijk realistisch werk in acrylverf: tulpen, vrouwfiguren en landschappen. Soms in combinatie met het paletmes waardoor het werk een mooie structuur krijgt. Ook gemengde technieken zoals nat in nat geven mooie effecten. Inspiratie halen de schilders uit de natuur, reizen en uit tijdschriften. Door samen te schilderen inspireren ze elkaar.

Eerder exposeerde de groep op het Klank en Kleur Festival Lisse en op diverse kleine locaties.

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

DATUM & TIJDSTIP
Tot 26 april, tijdens openingsuren van de Bibliotheek Hillegom.

LOCATIE
De Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1, Hillegom.

KOSTEN
Gratis.

Aankomende evenementen

Lees ook: