°C
dinsdag 16 juli 2024

Kinderen bij Open Hof

Naast alle activiteiten voor volwassenen georganiseerd door Open Hof zijn ook de kinderen van Open Hof de laatste maanden erg actief! Zo hebben de kinderen september vorig jaar ruim 500 euro opgehaald voor het zogenaamde regenboogproject. De kinderen maakten regenboog loombandjes en verkochten deze aan bezoekers en familie/vrienden. De opbrengst van de verkoop kwam ten goede aan kinderen in Ullo, gelegen in het noorden van Ghana. Dit project zal nog een vervolg krijgen waardoor de kinderen betrokken blijven bij hetgeen zij mede mogelijk maken en hebben gemaakt.

Vanaf woensdag 18 februari start de Veertigdagentijd, de veertig dagen voorafgaande aan het Paasfeest. Van oudsher is dit een tijd van inkeer, bezinning en gebed als voorbereiding op Pasen. Open Hof zal hier met kinderen op een bijzondere manier aandacht aan besteden. We gaan met hen aan de slag met het Paasproject ‘God Wint’. We willen samen met de kinderen ontdekken hoe je met je zintuigen God kunt waarnemen in hun eigen leven maar ook in de Bijbelverhalen die wij met hen zullen lezen. Samen zullen wij zoeken naar de antwoorden op de vragen: ‘Hoe weet je dat God er is? Kun je dat zien, horen, voelen, ruiken of proeven?’ Elke week is een ander zintuig aan de buurt en zal hier aan de hand van een voorwerp en Bijbelverhaal met de kinderen over gesproken worden.

Tevens gaan we in maart starten met een nieuwe groep voor de oudere jeugd. Alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar zijn van harte welkom om 2 keer per maand op de zondagochtend met ons te zoeken, te praten en discussiëren over het geloof en de bijbel.

U en uw kinderen zijn elke zondag van harte welkom bij Open Hof waar wij om 10.30 uur starten met de viering. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Florentine Toet, 0252-348505/ florentinetoet@hotmail.com

Aankomende evenementen

Lees ook: