°C
zondag 14 juli 2024

Hulp bij belastingaangifte voor ouderen

Binnenkort is het weer zover. U kunt bij Welzijn Hillegom uw belasting aangifteformulier over het jaar 2014 in laten vullen.

Op vele verzoek organiseert Welzijn Hillegom samen met het Accountants en Belastingkantoor Van Velzen uit Warmond op zaterdag 14 maart a.s. hulp voor inwoners van Hillegom van 55 jaar en ouder bij het invullen van de belastingaangifte. Dit zal gebeuren op het kantoor van Welzijn Hillegom in het nieuwe dienstencentrum “Elsbroek”, Abellalaan 1, 2182 TX Hillegom.

Op vrijdag 13 maart a.s. wordt er gestart met deze service. Ook deze vindt plaats bij Welzijn Hillegom in het nieuwe dienstencentrum “Elsbroek”, Abellalaan 1, 2182 TX te Hillegom . Op deze dag worden de formulieren ingevuld door onze vrijwilligers.

Particulieren met een vermogen hoger dan € 50.000,– buiten de eigen woning, kunnen geen gebruik maken van deze dienst. De inkomensgrens is voor alleenstaanden € 33.000,– en voor gehuwden/samenwonenden € 48.000,– per jaar.

Wij maken u er op attent dat u, als u lid bent van een ouderen- of vakbond, u ook bij hen uw belasting aangiftebiljet in kunt laten vullen.

Indien u van deze gratis service gebruik wilt maken, kunt u zich opgeven bij Welzijn Hillegom, telefoonnummer 519700 (van 9.00 – 12.00 uur)

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Aankomende evenementen

Lees ook: