°C
woensdag 24 juli 2024

Doe mee aan de beginnerscursus hardlopen

Hillegom – Ook dit voorjaar organiseert de SIB, samen met de buurtsportcoaches van Sport Support Hillegom, een cursus hardlopen voor beginners. Er zijn 24 gezamenlijke trainingen op de woensdagavond en zaterdagochtend. Na afloop van deze cursus ben je in staat 20-30 minuten achter elkaar hard te lopen. De opstapgroep is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met hardlopen en graag in de buitenlucht op een gezonde manier aan hun conditie willen werken.

Heb je wel ervaring maar heb je door uiteenlopende redenen een tijd niet gelopen, bijvoorbeeld vanwege een blessure, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Deze cursussen worden gegeven op woensdagavond om 19.00 uur en op zaterdagochtend om 09.00 uur, op de hardloopbaan aan de Zanderij te Hillegom.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, deze zijn 45,00 euro, waarbij inbegrepen: 24 gezamenlijke trainingen van ongeveer 1,5 uur, u ontvangt een trainingsschema voor de rest van de week, e-mail service: advies en begeleiding en een functioneel hardloopshirt

De Hillegomse hardloopvereniging SIB Loopcollectief is een recreatieve hardloopgroep en bestaat ruim 25 jaar! Zij loopt het hele jaar door met verschillende groepen in de Waterleidingduinen en in de winterperiode door de weeks op de hardloopbaan van het sportcomplex de Zanderij te Hillegom. Het motto van de SIB is: Samen In Beweging.

Heb je altijd al willen hardlopen, ben je lang geblesseerd geweest of wil je het hardlopen gewoon weer oppakken, kijk dan op de website van de SIB welke groep het best bij je zou kunnen passen!

Bij de SIB staat het loopplezier voorop, het genieten van het hardlopen in de natuur en het lopen met elkaar staat centraal. Dus als je na deze opstapcursus bent gegrepen door het loopvirus dan heb je de mogelijkheid door te stromen naar een van de loopgroepen van de SIB, dit kan in de winterperiode op 5 avonden in de week op de baan, op zaterdag- en zondagmorgen in het prachtige natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang De Zilk). In de zomer lopen alle groepen in de Waterleidingduinen, ingang de Zilk.

Interesse? Neem dan snel contact op met: Meinhard van de Reep via: meinhardvandereep@ziggo.nl 06-49385734.

Alle informatie is natuurlijk ook te vinden op www.sibloopcollectief.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: