°C
donderdag 25 juli 2024

Herinrichting van de Bibliotheek Hillegom

Hillegom – De Bibliotheek Hillegom is tijdelijk gesloten in verband met een grote verbouwing. De inrichting van de Bibliotheek Hillegom wordt compleet vernieuwd, er komen zit- en studieplekken en de frisse en actuele collectie staat aantrekkelijk gepresenteerd over verschillende ‘werelden’.

Er is veel meer aandacht voor nieuwe media in de vernieuwde Bibliotheek. Je kunt kennismaken via de iPads met de collectie van 10.000 e-books en de zogenaamde multi touch-tafel waarop je met meerdere mensen samen audiovisuele informatie kunt bekijken en spelletjes kunt doen. Er komt zelfservice-apparatuur om je Bibliotheekmaterialen zelf uit te lenen, te verlengen en weer in te leveren. Op zaterdag 14 februari 2015 zal de Bibliotheek Hillegom feestelijk heropend worden. Nadere informatie over de opening volgt.

Tijdens de sluitingsperiode bent u uiteraard van harte welkom in een van onze andere vestigingen. Kijk voor adressen en openingstijden op onze website: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: