°C
donderdag 25 juli 2024

Wandelconcert Hillegomse Muziekschool

Wandelconcert Zaterdag 31 januari viert de Hillegomse Muziekschool het behalen van het keurmerk CultuurKeur met een wandelconcert. Aansluitend aan dit wandelconcert wordt het CultuurKeur certificaat onthult door wethouder mevr. Snuif. Alle leerlingen en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze feestelijke middag aanwezig te zijn!

Tijdens het wandelconcert wordt er op drie locaties opgetreden door verschillende docenten en ensembles. Elk recital duurt ongeveer 30 minuten en tussendoor wandelt u in 5 tot 8 minuten naar de volgende locatie. De toegang voor al deze optredens is gratis.

U kunt om 14.30 beginnen met de muzikale wandeling op alle drie de locaties, namelijk Hotel Flora, De Hoeksteen en de Hillegomse Muziekschool. In Hotel Flora kunt u om 14.30 en 15.30 uur genieten van pop-  en jazzmuziek, in De Hoeksteen kunt u op deze zelfde tijden genieten van klassieke muziek door de docenten piano, viool en cello. In de ontvangstruimte van de muziekschool zijn er zelfs drie concerten te beluisteren, namelijk om 14.30, 15.30 en 16.30. Hier bestaat het programma uit onder andere Klezmermuziek (Joodse muziek) en staan de blaasinstrumenten centraal.

Na de concerten bent u uitgenodigd om de feestelijke onthulling van het CultuurKeur certificaat bij te wonen. Vanaf 17.00 staat er een hapje en een drankje klaar en zal wethouder mevr. Snuif de onthulling van het certificaat op zich nemen. Wij hopen dit feestelijke moment met veel leerlingen en andere belangstellenden te kunnen delen!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.hillegomsemuziekschool.nl of contact opnemen via info@hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: