°C
woensdag 24 juli 2024

Nationale Voorleesdagen op OBS Hilmare

voorleesontbijtVan woensdag 21 t/m zaterdag 31 januari zijn de Nationale Voorleesdagen. Naast het plezier dat kinderen beleven aan het luisteren naar verhalen en het kijken naar tekeningen, stimuleert voorlezen ook de belangstelling voor geschreven taal.

Dit jaar is het thema “Vaders Voor Lezen”. Vandaar dat op OBS Hilmare een oproep naar vaders en opa’s is gedaan om een prentenboek of verhaal te komen voorlezen.Ook al zijn deze dagen met name bedoeld voor de jongere kinderen, op OBS Hilmare worden ook de bovenbouwleerlingen getrakteerd op een leuk verhaal.

Heel veel enthousiaste vaders hebben gereageerd op de uitnodiging en op woensdag de 21e hebben zij heel knus in kleine groepjes hun uiterste best gedaan om een mooi boek voor te lezen. De kinderen vonden het geweldig dat hun vader of opa kwam voorlezen en luisterden allemaal zeer geboeid. Met nog een lekker melkbroodje erbij was het voorleesfeest helemaal geslaagd!

Aankomende evenementen

Lees ook: