°C
zaterdag 13 juli 2024

Open Hof organiseert Alpha Cursus in Hillegom

Januari is een maand waarin veel mensen nadenken over wat het nieuwe jaar zal brengen, goede voornemens maken en bij zichzelf te rade gaan over wat ze nou eigenlijk echt willen in het leven.

Geldt dat ook voor u, dan bent u van harte welkom op een Alpha. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al uw vragen en praat met andere deelnemers door over een aantal onderwerpen zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. U bent niet de enige Alpha-deelnemer; in Nederland volgden ruim 220.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen.

De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom! De cursus is gratis en wordt gegeven vanaf eind januari op 10 maandagavonden en een kort weekend. De avonden starten om 19.00 uur met een gezellig samenzijn en een warme maaltijd.

Kom vrijblijvend naar onze Alpha-informatieavond op maandag 12 januari in Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. De toegang is gratis en deze avond duurt van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Voor meer informatie zie www.openhof.com/alpha.

Aankomende evenementen

Lees ook: