°C
zondag 14 juli 2024

Fietscursus voor volwassenen

HILLEGOM – Op 9 februari 2015 start de Fietscursus voor volwassenen. Het is alweer  de 13e keer dat deze cursus door Veilig Verkeer Nederland Hillegom en de Fietsersbond Hillegom georganiseerd wordt.
Het is een cursus voor iedereen die niet kan fietsen of door omstandigheden een tijd niet heeft gefietst en daardoor angst heeft om weer op de fiets te stappen.

De cursus omvat 10 praktijklessen en 4 theorielessen waarna de deelnemers zich veilig in het drukke verkeer kunnen verplaatsen. De lessen worden elke maandagochtend gegeven, m.u.v. in de schoolvakanties. Tijdens de eerste lessen wordt er in een veilige omgeving geoefend, nl. op een leeg terrein van de firma Kalkers aan de Parallelweg 101 in Hillegom. Na ongeveer vijf lessen kunnen de cursisten onder begeleiding de weg op.

De kosten van de cursus bedragen € 25,00. Ook mensen die buiten Hillegom wonen zijn van harte welkom.

Aan de voorgaande cursussen hebben vele dames en heren met veel plezier deelgenomen en zij fietsen nu vrolijk door het dorp om hun boodschappen te doen of om hun kinderen naar school te brengen.
Bent u geïnteresseerd  of wilt u informatie over deze cursus?  Belt of mailt u dan naar Marian Dekker, marian@matmar.nl, 06-54755007, onder vermelding van: Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres.

Aankomende evenementen

Lees ook: