°C
dinsdag 23 juli 2024

Open Huis bij gecertificeerde Muziekschool

HILLEGOM – De muziekschool heeft iets te vieren! Begin december kreeg zij namelijk het bericht dat de school officieel gecertificeerd is en het keurmerk KunstKeur heeft behaald.

KunstKeur is een landelijk erkend kwaliteitskeurmerk voor culturele instellingen. Ondernemers in de kunsteducatie en amateurkunst kunnen zich laten certificeren en klanten krijgen hiermee de garantie dat hun les of product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.

De Hillegomse Muziekschool luidt het nieuwe jaar feestelijk in met een speelmaand. Een maand vol met optredens waarvan de aftrap wordt gegeven tijdens het Open Huis op zaterdag 10 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Wie het leuk vindt om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen kan dit doen tijdens het Open Huis! Ook worden er de hele middag workshops gegeven waaraan kan worden deelgenomen en kan iedereen terecht voor alle vragen over de muziekschool en het cursusaanbod. Het workshopprogramma ziet er als volgt uit:

13.00 – 13.30 Muziek op Schoot
13.30 – 14.00 DJ op een keyboard
14.00 – 14.30 Algemene informatie Hillegomse Muziekschool
14.30 – 15.00 Muziek voor Kleuters
15.00 – 15.30 AMV
15.30 – 16.00 Algemene informatie Hillegomse Muziekschool

Tijdens de speelmaand presenteren leerlingen zich tijdens diverse concerten. Zo is er 22 januari een gitaaravond en 23 januari een piano avond. Beide avonden zijn in De Hoeksteen. Daarnaast zijn er onder andere voorspeelavonden saxofoon, dwarsluit en een strijkersavond.

Naast deze activiteiten starten de komende tijd ook een aantal nieuwe korte cursussen voor jonge kinderen, zoals Algemene Muzikale Vorming, Muziek op Schoot en Muziek voor Kleuters.

Meer informatie: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: