°C
zondag 14 juli 2024

Gezocht cameraman/vrouw voor learn2learn

Stichting Learn2Learn is een kleine stichting die met locale jongeren educatieve theater in Gambia maakt. Ongeveer twee keer per jaar reist de stichting naar Gambia om met de theatergroep aan het werk te gaan. Dit jaar willen we een educatieve film maken en zoeken daarvoor vrijwilligers/stagiaires die ons daarmee willen helpen. Samen met de stichting reis je naar Gambia om een indrukwekkende ervaring op te doen. Zie voor meer informatie over de stichting www.marlieslearn2learn.nl

Wat we zoeken

Stichting Learn2Learn is opzoek naar een cameraman/vrouw. Om het script wat door de theatergroep zelf is geschreven te gaan filmen. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage/vrijwilligerswerk? En lijkt het je gaaf om naar een land in Afrika te reizen voor je stage/vrijwilligerswerk? Dan ben je bij Stichting Learn2Learn aan het goede adres!

Functie eisen / Werkzaamheden

* Een eigen bijdrage van €800 euro.
* Jij filmt het script met eigen apparatuur, de stichting zal zorgen voor een project assistent om jou o.a. te helpen;
* Je zal samen met de producent en project assistent zorgen voor de planning, regie en alles wat geregeld moet worden om te kunnen filmen;
* Daarnaast willen we dat jij een promotiefilm maakt over de stichting. Belangrijk dat naar voren komt wat de stichting doet en wat het de jongeren brengt. Ook hierin zal producent en project assistent helpen om mee te denken en te organiseren;
* Aan jou om uiteindelijk de film en een promotiefilm in elkaar te knippen en plakken. De film digitaal en op DVD te leveren. Om hoeveel DVD ’s het gaat zullen we later nog bespreken, maar verwacht dat dit er tussen de 20 en 100 zullen moeten gaan worden.
* Jij komt minimaal 4 weken naar Gambia (1 week voorbereiding 3 weken filmen). Periode rond 6 februari tot ongeveer 13 maart 2015;
* Wij zijn opzoek naar iemand die van uitdaging houdt, ondernemend is, goed kan verblijven onder eenvoudige omstandigheden, zelfstandig en creatief is. 4 weken lang zal je in een derdewereldland verblijven tussen de locale bevolking.

Reageren
Voor meer informatie of als je wilt reageren kan je een mail sturen naar info@marlieslearn2learn.nl of bellen naar 06-33491822

Aankomende evenementen

Lees ook: