°C
dinsdag 16 juli 2024

Mooie kerstdiner dankzij Fioretti Hillegom.

 Hillegom- Op het Fioretti college Hillegom stonden afgelopen week kratten in het alle onderwijshuizen, deze stonden er om etenswaren en andere producten voor de voedselbank in te verzamelen.

voedselbank fiorettiNet als vorig jaar was het de bedoeling dat de leerlingen wat meenamen van huis, om dit te doneren aan de voedselbank. Frank Out, Adjunct-directeur onderbouw, laat weten: “Het Fioretti college Hillegom vindt het belangrijk dat de leerlingen iets overhebben voor een andere, zeker in deze kerstperiode.” Vrijdagochtend is de voedselbank langs geweest tijdens de kerstviering om de kratten op te halen. De spullen zullen door de voedselbank verdeelt worden over de kratten voor kerst. De producten die lang houdbaar zijn zullen ook langer bewaard worden, zodat de kratten ook na de kerst goed gevuld kunnen worden, dankzij de leerlingen van het Fioretti college Hillegom. Door alle acties die nu gehouden worden, kunnen de mensen die gebruik maken van de voedselbank een mooie kerst hebben.

 

Aankomende evenementen

Lees ook: