°C
dinsdag 23 juli 2024

Scouting Tjarda brengt uw kerstkaarten

Bezorgen
Bezorgen

HILLEGOM – Al jarenlang bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 20 december. Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,30 euro per kaart gevraagd.

Van maandag 8 tot en met vrijdag 19 december 17.00 uur kan kerstpost met bestemming Hillegom of Beinsdorp worden ingeleverd bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 93 en Plus-Supermarkt, Palet 11.

Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Ook is het nog steeds mogelijk om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met Lianne Willig (06-53850968) of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl.

Sorteren
Sorteren

Aankomende evenementen

Lees ook: