°C
donderdag 25 juli 2024

Open informatieavond Popkoor

Op maandagavond 1 december organiseert het Popkoor Hillegom voor koorleden en belangstellenden een open informatieavond.

In september van dit jaar is dirigente Yvonne Caspers begonnen met het zoeken naar zangers en zangeressen in de leeftijd van plm. 16 t/m 30 jaar. En het is haar gelukt. Het koor heeft voldoende leden om van start te gaan. Op 1 december wordt de aftrap gedaan met een open avond en het zal een bijzondere avond worden. De koorleden komen voor het eerst bij elkaar en zullen kennismaken met elkaar, de dirigente, het combo en het repertoire.

Voor jonge mensen die graag willen gaan zingen, maar zich nog niet aangemeld hebben is deze avond een unieke gelegenheid met het koor kennis te maken. Ook overige belangstellenden zijn van harte welkom om een eens te komen kijken en luisteren, want ongetwijfeld zal er ook een stukje gezongen worden.

De open avond wordt gehouden in Jongerencentrum Solution, van den Endelaan 7 in Hillegom om 19.30 uur en zal tot plm. 21.30 uur duren.

Aankomende evenementen

Lees ook: