°C
woensdag 17 juli 2024

Nieuwe burgemeester Hillegom benoemd

Arie van Erk
Burgemeester Arie van Erk

 Bij Koninklijk Besluit van 14 november 2014 is de heer Arie van Erk benoemd tot burgemeester van Hillegom. Dit is vandaag openbaar gemaakt.

Verbindende rol
De heer Van Erk is op 9 oktober door de gemeenteraad aanbevolen voor benoeming. De raad verwacht dat hij goed invulling zal geven aan de verbindende rol die de raad belangrijk vindt. De vertrouwenscommissie kenschetst de heer Van Erk als een innemende persoonlijkheid, een open en toegankelijke burgemeester. De heer van Erk was bijna negen jaar waarnemend burgemeester van Bergambacht. Eerder was hij in deze gemeente actief als raadslid en wethouder voor een lokale partij.

Installatie burgemeester
Op 2 december wordt hij tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd. Deze is alleen toegankelijk voor genodigden.

Aankomende evenementen

Lees ook: