°C
dinsdag 23 juli 2024

Muzikale pepernoten in de Bibliotheek

Sinterklaas Jonge leerlingen van de Hillegomse Muziekschool spelen woensdagmiddag 3 december Sinterklaasliedjes in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Er zijn twee gratis bij te wonen optredens: van 14:00 – 14:30 uur en van 15:00 – 15:30 uur.

Alle bekende liedjes passeren de revue en worden gespeeld op verschillende muziekinstrumenten, van piano tot viool. Heb je zin om mee te komen zingen? Kom dan gezellig naar de Bibliotheek, want muziek maken doe je samen! Wil je wel komen luisteren maar niet komen zingen, ook dat kan natuurlijk!

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

DATUM EN TIJDSTIP
Woensdag 3 december, van 14:00 – 14:30 uur én van 15:00 – 15:30 uur

LOCATIE
De Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom

KOSTEN
Gratis. Een kaartje reserveren is niet nodig.

Aankomende evenementen

Lees ook: