Concert ‘Belle Voci’

1 min leestijd

concert Belle Voci 2014 Hillegom – Op zondagmiddag 23 november a.s. kunt u weer genieten van klassieke liederen uit opera en operette, musicalsongs en lichte muziek. Dan geven twintig zangliefhebbers onder de naam ‘Belle Voci’ een concert in theater Het Raam in Hillegom.

Alle deelnemers hebben een of meer jaren professioneel zangles, omdat zij hun stem zo goed mogelijk willen leren gebruiken. Graag laten zij u horen wat zij op vocaal gebied kunnen. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze als solist zingen, anderen hebben al meer ervaring met optreden.

Deelnemers zijn: Piet Botman, Diewi de Bruin, Marca Bultink, Marianne Buts, Corrie Caspers, Gerard Clemens, Franci Dehing, André Engel, Frans Groothuis, Janneke Houtman, Cees Jongbloed, Liesbeth Kool, Mijntje du Pont, Annemieke Reekers, Alina Samoriz, Hetty Verouden, Lya de Vries, Sophie Welsink, Annabel Wildschut en Aad Witteman. Zij worden begeleid door pianiste Oksana Polman-Kresko uit Hoofddorp.

Het repertoire is zeer breed. U krijgt tijdens het concert liederen te horen van Beethoven, Cesar Franck, Fauré en Händel. Ook worden aria’s uit opera’s van Verdi en Rossini gezongen. Na de pauze ligt het accent meer op de lichte muziek, met Franse chansons, jazzsongs en stukken uit musicals. Het wordt een veelzijdige muzikale middag, waarbij het plezier in zingen voorop staat.

Het concert wordt gehouden op zondag 23 november in theater Het Raam (voorheen Kulturele Raad), Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom. De zaal is open om 14.00 uur, het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.

De toegang bedraagt € 3,- (kinderen tot 13 jaar gratis).
Facebook: https://www.facebook.com/BelleVociHillegom