°C
dinsdag 16 juli 2024

Uniek “Huiskamerconcerten” benefiet

Hillegom/Gambia – Drie jaar geleden werd Stichting Learn2Learn opgericht. Deze stichting ondersteunt een educatief theaterproject in Gambia (West-Afrika). Met theatervoorstellingen wordt door lokale jongeren op een leuke, leerzame manier, belangrijke informatie onder duizenden jongeren in Gambia verspreid betreffende drugs, , tienerzwangerschap, scholing, voorbehoedsmiddelen, aids, enz.).

Uit de afgelopen drie jaar is gebleken dat informatie overbrengen in de vorm van theater een hele effectieve manier is om deze doelgroep te bereiken, zeker in een land met een zeer hoog percentage analfabeten. Elk jaar organiseert stichting Learn2Learn een benefiet om financiën voor dit mooie project binnen te halen. Dit jaar in de vorm van huiskamerconcerten bij verschillende karakteristieke Hillegomse woningen.

Op zondagmiddag 9 november worden de deelnemers verrast met prachtige concerten door één of meerdere muzikanten uit verschillend genre. De mooiste Hillegomse herenhuizen worden hierbij vrijblijvend door de bewoners beschikbaar gesteld, waarbij zij zelf als gastvrouw/heer fungeren. Deze middag wordt verder door een groep enthousiaste vrijwilligers namens stichting Learn2Learn begeleid en mede dankzij de medewerking van de sponsors Brouwer installatiebedrijf en Invited-by Wijnimporteurs die voor deze avond de wijn zal verzorgen, belooft dit weer een succesvol evenement te worden. De hapjes worden op deze middag aangeboden door Cooking Unlimited.

Deelnemen aan deze unieke middag voor het goede doel kunt u door te bellen naar 0633941822, een mail te sturen naar info@marlieslearn2learn.nl, of u download het inschrijfformulier van de website www.marlieslearn2learn.nl . Hier kunt ook alle informatie over de stichting en het project terugvinden. Er zijn maximaal 90 plaatsen beschikbaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: