°C
dinsdag 23 juli 2024

SIB Hillegom deelnemer aan DAM tot DAMLOOP

Dam tot Dam 21 sept 2014
Deelnemers Dam tot Dam

Hillegom/Amsterdam – In alle vroegte vertrok een touringcar van Brouwertours vol met enthousiaste atleten vanaf de Jonckheer Mockkade te Hillegom richting hoofdstad. In de directe omgeving van het startterrein, hartje Amsterdam, werden de atleten afgezet en kon de echte voorbereiding voor de spectaculaire en gezellige Dam tot Damloop beginnen. Alle Bollenstrekers hebben de 10 Engelse Mijlen naar Zaanstad volbracht zodat iedereen moe maar voldaan weer de bus in stapte.

Een domper toch wel voor alle deelnemers het bericht dat na de Dam tot Damloop zondagmiddag een 24-jarige deelnemer overleden. De man had de wedstrijd  uitgelopen en werd daarna onwel. De loper werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar diverse reanimatie pogingen mochten helaas niet baten.

Aankomende evenementen

Lees ook: