°C
maandag 15 juli 2024

Gratis Dancehall les bij DansDesign

Aanstaande vrijdag 26 september, wordt er van 18:30 tot 19:30 uur een gratis Dancehall les gegeven bij DansDesign. Deze les is toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 8 jaar oud t/m volwassenen. De nieuwste dansrage van dit seizoen wordt aangeleerd door niemand minder dan Dania Sorhaindo, die met haar groep Afrokikos een Golden Ticket heeft gewonnen bij Hollands Got Talent van dit seizoen. Vanaf 11 oktober 2014 staan zij in de Live-Shows van dit succesvolle TV-programma.

Dancehall is een genre van Jamaicaanse populaire muziek die is ontstaan ​​in de late jaren 1970. Dancehall is een muziekstijl ontstaan uit een combinatie van Reggae, R&B en Ska Rocksteady Dub Toasting. Deze muziekstijl is ook bekend onder de naam Raggamuffin. De dansstijl Dancehall is vrij nieuw en is binnen no-time razend populair geworden. De ronde bewegingen zijn vaak erg sexy en je leert in deze les je lichaam als geen ander te beheersen. Deze les is opzwepend!!

Tijdens de laatste week van september kun je gratis proeflessen komen doen bij DansDesign, om zo te kijken welke dansvorm het beste bij je past. Een volledig overzicht van alle Dans-, Sport- of Body & Mindlessen staat op de website. Geef je daar nu ook snel op voor een plekje in de gratis Dancehall les, zodat je verzekerd bent van deelname: www.dansdesign.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: