°C
woensdag 17 juli 2024

Kinderboekenweek in de Bibliotheek

Kinderboekenweek
Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek bestaat 60 jaar en dat vieren we natuurlijk ook in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Woensdag 1 oktober van 15:00 -16:00 uur zijn kinderen van 4 t/m 8 jaar van harte welkom bij de poppenkastvoorstelling van Fritsie Duikelaar. Een week later op woensdag 8 oktober van 14:30 – 16:30 uur kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar feestelijk verkleed naar een verhaal komen luisteren en daarna een schilderij maken. De toegang voor beide activiteiten is gratis, reserveer wel je kaartje via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

1 t/m 12 okt | 4 t/m 10 jaar
Kinderboekenweek

Het thema van de Kinderboekenweek (1 t/m 12 oktober) is Feest! Harm de Jonge schrijft voor de oudere kinderen het Kinderboekenweekgeschenk 2014: Zestig spiegels. Jongere broertjes en zusjes kunnen genieten van het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek van Marit Törnqvist, dat Fabians Feest heet. Alle bekroonde boeken zijn natuurlijk te leen in de Bibliotheek.

 

fritsie duikelaar
fritsie duikelaar

Woensdag 1 okt | 15:00 – 16:00 uur | Gratis | 4 t/m 8 jaar
Fritsie Duikelaar
poppenkastvoorstelling

Katrijntje werkt vandaag in de Bibliotheek. Helaas komen er alleen maar klachten binnen, rare klachten, vreemde klachten. Dit kan toch niet? Dit mag toch niet! Ze wil er samen met Jan Klaassen iets aan doen, maar of dat lukt? Misschien hebben de kinderen iets gezien? Kom jij Jan Klaassen en Katrijn helpen?

 

Feest met boekje
Feest met boekje

Woensdag 8 okt | 14:30 – 16:30 uur | Gratis | 7 t/m 12 jaar

Feest met een boekje en een schildersdoekje leesfeest

Kom lekker feestelijk verkleed naar de Bibliotheek. Samen met andere kinderen luister je naar een verhaal en daarna ga je schilderen. Van de schilderijen maken we een tentoonstelling. Natuurlijk gaan we mooi verkleed met z’n allen en de schilderijen op de foto.

Aankomende evenementen

Lees ook: