°C
woensdag 24 juli 2024

Uitbreiding mediaspreekuur in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Mediacoaches van de Bibliotheek beantwoorden vragen over onder andere iPad’s, e-books, social media, internet en de catalogus van de Bibliotheek. Dit spreekuur, al gestart in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Hillegom, is vanaf begin augustus ook gratis te bezoeken in de Bibliotheek Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede. Een afspraak maken is niet nodig.

Altijd al willen weten hoe een iPad, smartphone of e-reader werkt? Ben je benieuwd wat Twitter, een weblog of Facebook nu is? Hoe zoek je op het internet en weet je dat de informatie die je gevonden hebt betrouwbaar is? Hoe zoek je in de catalogus van de Bibliotheek en hoe verleng je je boeken? Hoe leen ik een e-book? De mediacoaches geven antwoord op al je mediawijsheidvragen.

DATUM, TIJDSTIP & LOCATIE MEDIASPREEKUUR
Bibliotheek Bloemendaal | Woensdag | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
Bibliotheek Hillegom | Woensdag | 18:00 – 20:00 uur | Gratis
Bibliotheek Heemstede | Donderdag | 13:00 – 15:00 uur | Gratis
Bibliotheek Zandvoort | Vrijdag | 11:00 – 13:00 uur | Gratis
Bibliotheek Haarlem Centrum | Vrijdag | 13:00 – 15:00 uur | Gratis

Ook op andere tijden kun je met je vragen rondom social media en nieuwe media bij de mediacoaches terecht. Wil je weten waar en wanneer zij beschikbaar zijn om je te helpen, kijk dan op http://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/spreekuren/mediacoaches.

BIJZONDERHEDEN
Het mediaspreekuur is mede mogelijk gemaakt door Xafax.
Met vragen over niet goed werkende hard- of software kun je terecht bij je leverancier.

Aankomende evenementen

Lees ook: