°C
maandag 15 juli 2024

Woensdag 23 juli: open dag N208 Hillegom

Het einde van de werkzaamheden aan de N208 nadert. Vrijdag 25 juli gaat de weg weer helemaal open voor verkeer. In de laatste week voor het openstellen van de weg wordt er nog hard aan gewerkt. U kunt dit komen bekijken tijdens de N208 open dag op woensdag 23 juli aanstaande. In de middag verzorgt aannemer BAM Wegen rondleidingen, is er voor de kinderen een speurtocht en staan er allerlei machines die interessant zijn om te bekijken. De N208 open dag is van 13.00 – 17.00 uur in de Hoofdstraat Zuid, bij de Jozefschool voor de deur. Op zaterdag 26 juli is het feest in Hoofdstraat Zuid. De winkels zijn weer goed bereikbaar en dat vieren de winkeliers.

Rondleidingen

Op de betreffende woensdag vinden er asfaltwerkzaamheden plaats. Daar is veel over te vertellen. Hoe zorgt BAM er bijvoorbeeld voor dat de asfaltlaag strak wordt en er geen water op het asfalt blijft staan? Om 13.15 uur en 14.15 uur verzorgt BAM een rondleiding langs de werkzaamheden. Wilt u zeker zijn van een plekje, stuurt u dan een mail aan n208@bamwegen.nl met uw naam en het aantal personen dat deel wil nemen.

Speurtocht en machines bekijken

Kinderen kunnen onder begeleiding van een ouder een speurtocht doen rondom de nieuwe rotonde. Uit de inzendingen met de meeste punten wordt een winnaar getrokken die een grote doos lego als prijs krijgt. Ook staat er een aantal machines die nodig zijn om een nieuwe weg te maken. Kinderen krijgen uitleg en mogen in de machines zitten.

Zaterdag feestelijke Hoofdstraat Zuid

Vanaf vrijdag 25 juli zijn ook de winkels van Hoofdstraat Zuid weer goed bereikbaar. De winkeliers vieren dit op zaterdag 26 juli met muziek, hapjes, aanbiedingen en een feestelijke sfeer.
Meer informatie over de N208 open dag vindt u op www.hillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: