Van drie generaties kunst in de Bibliotheek Hillegom

1 min leestijd

De familie Kuiper is al jaren bezig met kunstprojecten en tentoonstellingen. De gehele maand juni (vanaf 3 juni) exposeren broers en zussen, nichten, neven en partners hun kunstwerken in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Schilderijen, keramiek, beelden en film zijn gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bibliotheek.

Een creatieve familie
14_088 BeeldenAR-FS-nr-57De grote gemeenschappelijke factor in deze familie is creativiteit. Sommige zijn professionele kunstenaars, andere leden van de familie maken kunst uit liefhebberij. De één laat zich inspireren door zon, zee en strand, de ander door familieportretten. Ze hebben een voorbeeld gehad aan hun moeder Marius Kuiper, die zich in de jaren 70 heeft ontwikkeld tot kunstenares.

Als familie hebben ze al eens geëxposeerd in galerie studio Han Sterk in Enkhuizen. Individueel werk is te zien geweest in Haarlem, in onder andere het Frans Hals Museum, in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland en De Vishal. Buiten Haarlem in het Kröller-Müller (Hoge Veluwe), op Landgoed Beeckestijn (Velzen) en Kunstcentrum De Kolk in Spaarndam.

DATUM EN TIJDSTIP
De gehele maand juni (vanaf 3 juni), tijdens openingsuren van de Bibliotheek.

LOCATIE
De Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom.

KOSTEN
De tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl