°C
zondag 14 juli 2024

Juni is Probeermaand bij de Hillegomse Muziekschool

In juni organiseert de Hillegomse Muziekschool een probeermaand. Tijdens deze maand wordt de mogelijkheid geboden om muzieklessen te komen uitproberen. Zou je graag een muziekinstrument willen leren spelen, maar weet je niet zeker of dit echt wel wat voor je is? Schrijf je dan in voor één van de probeercursussen.

Er worden verschillende cursussen georganiseerd. Van trompet tot gitaar, voor jonge kinderen maar ook voor volwassenen. Deze cursussen bestaan uit drie lessen van 30 minuten. Tijdens deze groepslessen maak je kennis met de basis van het muziek maken. Zoals het bespelen van het gekozen muziekinstrument, de inhoud van muzieklessen en de eerste kennismaking met muzieknotatie. Dit alles met als doelstelling dat er na afloop van de cursus een goede keuze gemaakt kan worden voor het volgen van muzieklessen in de toekomst.

Het aantal plaatsen per cursus is beperkt dus schrijf je in vóór 31 mei. Meer informatie over de verschillende cursussen, lestijden en tarieven zijn te vinden op de website: www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: