°C
zondag 14 juli 2024

WWE-worstelaar in Solution

Sabu
worstellegende Sabu

HILLEGOM – De worstelaars van Pro Wrestling Holland (PWH) komen zondag 11 mei voor een zeer bijzondere show naar Solution. Ze zijn er voor een tweede keer in geslaagd om de Amerikaanse worstellegende Sabu naar Nederland te halen en hebben ervoor gekozen om deze in Hillegom te plaatsen omdat de shows daar altijd een groot succes zijn.

Sabu (ECW Original) is een worstelaar met meer dan 25 jaar ervaring. Over de hele wereld is hij bekend als de Homicdal, Suicidal, Genocidal. Met zijn zeer innovatieve stijl worstelt Sabu al bijna 3 decennia voor de grootste organisaties in Japan en Mexico tot aan de allergrootste in Amerika (WWE & TNA). Misschien wel het meest bekend als één van de eerste gezichten en ‘Originals’ van ECW. De worstellegende krijgt het in Solution echter niet makkelijk. Hij moet het opnemen tegen een worstelaar die nog niet vaak verslagen is: de Friese reus Big Geert. Met een lengte van meer dan 2 meter en 180 kilo schoon aan de haak is hij zeker een geduchte tegenstander. De Nederlandse worstelaars lukt het zelden om hem te verslaan, misschien dat de Amerikaanse WWE-legende Sabu meer geluk heeft.

Maar er staat ook nog een aantal andere matches op het programma. De match tussen Eddy de la Combé en Young Money Chong bijvoorbeeld. De atletische Eddy is al vele jaren een favoriet in Hillegom met zijn gewaagde moves en acrobatische manier van worstelen. Maar weet hij de match tegen Young Money Chong te winnen. Dit voormalige straatschoffie gaat de laatste tijd namelijk erg goed in de ring en weet menig wedstrijd te winnen. Niet altijd op een eerlijke manier, maar hij zet iedere wedstrijd weer alles op alles om met winst te eindigen. Het is dan ook de vraag of De la Combé tegen hem opgewassen is.

Kaarten zijn voor 10 euro te bestellen via Pro Wrestling Holland. Er is echter maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij via www.prowrestlingholland.nl. Solution (Sportpark De Zanderij, Van den Endelaan 7) is deze avond geopend vanaf 19.30 uur. De show begint om 19.30 uur.

 

Aankomende evenementen

Lees ook: