Sv Hillegom doet mee aan actie “Hillegom schoon 2014”

1 min leestijd

Afgelopen zaterdagochtend 18 april is S.V. Hillegom gestart met de actie “HILLEGOM SCHOON 2014”. De E1-junioren van SV Hillegom zijn met de actie gestart. De overige zaterdagochtenden zullen de E2, E6 en E7-junioren Hillegom weer schoonmaken.

Afgelopen zaterdagochtend om 08.30 melden de jongens zich fris en vrolijk bij het complex van SV Hillegom. Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van handschoenen, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties.

Rond het voetbalcomplex, tenniscomplex en Fioretti school is het vuil verwijderd. De jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid vuil rond de school. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind van De Meerlanden. De jongens kregen na het harde werken limonade en een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV Hillegom.

DSC02081
Foto: Spelers van de E1