°C
dinsdag 23 juli 2024

WoningNet Holland Rijnland de lucht in

start WoningNet
Start WoningNet

Dinsdag 1 april ging het nieuwe woonruimteverdeelsysteem WoningNet Holland Rijnland de lucht in! Dat gebeurde letterlijk via de nieuwe website die online ging en figuurlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst bij wooncorporatie Stek in Lisse. Mevrouw Bushra El Idrissi schreef zich die ochtend via de website in als nieuwe woningzoekende. Daarna ontkurkte zij in de tuin van het kantoor samen met Hans Al, namens de deelnemende corporaties in Holland Rijnland, een vijf meter grote champagnefles waardoor er 500 ballonnen de lucht in gingen.

Trots
Hans Al reageert enthousiast: “Ik ben trots om www.woningnethollandrijnland.nl vandaag te lanceren. Het is een prachtig staaltje werk van veel mensen. Bovenal biedt het nieuwe woonruimteverdeelsysteem veel voordelen voor mensen die een sociale huurwoning in onze regio zoeken”. Mevrouw El Idrissi herkent de voordelen: “Ik vind de nieuwe website heel gebruiksvriendelijk. En ik heb heel veel keus. Wat ik ook heel handig vind, is dat ik wekelijks een mail krijg met de woningen die ik leuk vind. Dat maakt het zoeken heel makkelijk.”

Groot zoekgebied
Met de livegang van WoningNet Holland Rijnland hebben woningzoekenden een groter zoekgebied. Ze hebben keus uit 60.000 woningen van 19 corporaties in 14 gemeenten (Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude).

Aankomende evenementen

Lees ook: