°C
zondag 14 juli 2024

Hillegom is de weg kwijt!

Hillegom – De komende zes weken staat het koopcentrum van Hillegom in het teken van de winkelactie ‘Hillegom is de weg kwijt!’ Met de winkelactie willen de winkeliers ervoor zorgen dat er ondanks de afsluiting van de N208 toch voldoende publiek naar Hillegom komt. Tijdens de actieweken is er op de zaterdagen veel te beleven in het winkelgebied en hebben de winkeliers aantrekkelijke acties. Elke woensdag worden er gratis ijsjes uitgedeeld.

Paasboerderij
Op zaterdag 19 april staat Hillegom is de weg kwijt! in het teken van Pasen. Op het Henri Dunantplein staat een heuse paasboerderij met daarin 70 dieren. Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schapen, lammetjes en geitjes, kippen, grote en kleine konijntjesen duiven op de til. En natuurlijk ook kuikentjes. Ook verzorgt Stal Bucks uit Hillegom ponyritjes vanaf het Henri Dunantplein.

Wekelijkse kortingsacties en gratis ijsjes
Ook zijn er elke week winkeliers die aantrekkelijke acties hebben. Deze acties vindt u de komende zes weken op het Hillegom is de weg kwijt! advertentiepagina in het Witte Weekblad.

Elke woensdag worden er gratis ijsjes uitgedeeld. Woensdag 16 april is dat vanaf 15.00 uur bij Kwalitaria, Hoofdstraat 103. Wees er snel bij, want er worden er maar 500 uitgedeeld.

Aankomende evenementen

Lees ook: