°C
woensdag 24 juli 2024

Gezond Bewegen

Dat bewegen gezond is weten we allemaal maar de vraag is doen we het ook allemaal? Het antwoord op deze vraag is kort en bondig: nee!

Actief bezig zijn met je gezondheid, dat schuilt in kleine en grote zaken, van een kleine investering tot een enorme opgave en van een kleine aanpassing naar een totale verandering van leefstijl maar laten we eerlijk zijn; het gaat om je gezondheid dus het is altijd de moeite waard. Nu starten met een kleine aanpassing? GV Jahn Hillegom heeft een speciaal sportuur voor volwassenen met diabetes 2 en overgewicht. “Gezond Bewegen” is een gezellig sportuur waarbij gezondheid en plezier in het bewegen voorop staat.

U bent op donderdagavond van 19.30-20.30 uur van harte welkom in gymzaal aan de Guido Gezellelaan 1 te Hillegom.
De eerste twee weken zijn proeflessen en de ervaring leert dat u daarna iedere week wilt terugkomen. Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Sandra Garrelts:  06-20767638, dtc_rg@hotmail.com.

Gezond Bewegen
Gezond Bewegen

Aankomende evenementen

Lees ook: