°C
maandag 15 juli 2024

Opschoondag Hillegom

Hillegom – Op zaterdag 29 maart is het in heel Nederland Opschoondag. Nederland luidt hiermee als het ware de voorjaarsschoonmaak in. In Hillegom helpen de kinderen van Scouting Tjarda samen met wethouder Gerrit Kleijheeg mee om Hillegom een beetje schoner en mooier te maken door zwerfvuil op te ruimen. De opruimploeg gaat aan de slag in het centrum en in de omgeving van het station. Kinderen én volwassenen zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Programma
10.00 uur        Start van de actie bij het gemeentehuis. (De hulptroepen gaan aan de slag in het centrum en bij het station.)
11.30 uur        Afsluiting met een broodje en wat drinken voor iedereen die geholpen heeft.

Schoon is prettiger wonen
De Landelijke Opschoondag is een dag om mensen te stimuleren zwerfafval op te ruimen, ook al is dit van een ander. De opschoondag wordt elk jaar in heel Nederland gehouden onder het mom van “in een schone omgeving is het prettiger wonen”. Gemeente Hillegom streeft naar een schone, hele en veilige leefomgeving voor al haar inwoners. Het opruimen van zwerfafval past goed in dit beleid.

Aankomende evenementen

Lees ook: