°C
dinsdag 23 juli 2024

Opstartgroep hardlopen

SIB Loopcollectief start vanaf 9 april 2014 op de woensdagavond en de zaterdagmorgen een nieuwe opstapgroep hardlopen. Deze opstapgroep heeft als doel dat nieuwe lopers na een programma van 10 weken, met twee keer per week trainen, minimaal een half uur zonder onderbreking kunnen hardlopen.

De opstapgroep is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met hardlopen en graag in de buitenlucht op een gezonde manier aan hun conditie willen werken.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond om 19:00 uur en op zaterdagochtend om 09:00 uur, op de hardloopbaan aan de Zanderij te Hillegom.

Na deze opstapcursus hebben de lopers de mogelijkheid door te stromen naar de diverse groepen van de SIB, dit kan op de baan of in het prachtige natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Zie voor meer informatie www.sibloopcollectief.nl.

Ook mensen die in het verleden hebben gelopen of lang geblesseerd zijn geweest en het hardlopen weer willen oppakken, zijn van harte welkom.

Woensdagvond 8 april start de groep met een korte uitleg en instructie op de baan van de Zanderij, naast het voetbalcomplex van S.V. Hillegom.

De bijdrage voor deze cursus is € 35,- daarna kun je lid worden van de SIB.

Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op met Meinhard van de Reep: meinhardvandereep@ziggo.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: