°C
zondag 14 juli 2024

Kinderfilm in Solution

The Smurfs
The Smurfs

Hillegom – Solution vertoont zaterdag 15 maart in samenwerking met speeltuin Kindervreugd de hilarische film De Smurfen 2. In dit vervolg creëert de boze tovenaar Gargamel een paar ondeugende Smurf-achtige wezens, waarmee hij de magische krachten van de Smurfen hoopt te kunnen benutten. Maar als hij er achter komt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil en alleen een geheime spreuk die Smurfin weet de wezens kan veranderen in echte smurfen, kidnapt Gargamel Smurfin. Hij brengt haar naar Parijs waar hij door miljoenen wordt aanbeden als ’s werelds grootste tovenaar. Het is nu aan Grote Smurf, Klungelsmurf, Moppersmurf en Smurffatje om terug te keren naar de echte wereld, zich te herenigen met Patrick en Grace Winslow, en Smurfin te redden. De film wordt vanaf 14.00 uur vertoond in Solution (Sportpark De Zanderij). De deuren zijn een half uur eerder geopend. Leden van de speeltuin hebben gratis entree, niet-leden betalen een euro. Voor iedereen is er limonade en chips. Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: