°C
dinsdag 23 juli 2024

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid contracteert nieuwe aanbieders en zzp’ers voor 2014

Het Zorgkantoor van Zorg en Zekerheid heeft de AWBZ-inkoop voor 2014 afgerond.
Naast de aanbieders die in 2013 al werkzaam waren in ons werkgebied, zijn er ook nieuwe aanbieders én zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) gecontracteerd. Dit zorgt voor een aanvulling op het bestaande aanbod aan zorg en begeleiding.

Met het afsluiten van de contracten met zzp’ers hebben cliënten in de regio van het zorgkantoor Zuid-Holland Noord nu ook de mogelijkheid om AWBZ-thuiszorg te ontvangen van een gecontracteerde zzp’er naar keuze en zonder tussenkomst van een thuiszorginstelling. Dit was in 2013 al mogelijk voor cliënten in de regio van het zorgkantoor Amstelland en de Meerlanden.

Zorgwijzer 2014
Wilt u meer informatie over de gecontracteerde zorgaanbieders en zzp’ers? In de Zorgvergelijker AWBZ op onze website vindt u het gehele gecontracteerde zorgaanbod. De zzp’ers zijn te vinden op een speciale pagina over zzp’ers. Daarnaast kunt u onze Zorgwijzer 2014 raadplegen. Ook in de Zorgwijzer 2014 vindt u uitgebreide informatie over de gecontracteerde zorgaanbieders en zzp’ers. Zo is er uiteraard te vinden welke zorg een zorgaanbieder levert, maar vaak ook welke speciale faciliteiten of extra diensten de aanbieders leveren. Daarnaast vindt u in de Zorgwijzer algemene informatie over de AWBZ. Zo wordt er onder andere uitgelegd welke zorg er onder de AWBZ valt, hoe de indicatieprocedure in zijn werk gaat en vindt u belangrijke adressen. Er zijn twee versies van de Zorgwijzer 2014: één voor de regio Zuid-Holland Noord en één voor de regio Amstelland en de Meerlanden.

U kunt de Zorgwijzer 2014 binnenkort raadplegen via onze website. Wilt u liever een gedrukt exemplaar, dan kunt u deze per e-mail zorgservice.awbz@zorgenzekerheid.nl of telefonisch via (071) 5 825 888 bij ons bestellen. Wij sturen de Zorgwijzer dan kosteloos toe.

Aankomende evenementen

Lees ook: