Colt Nevada en Scrapco in Solution

1 min leestijd

Hillegom – Zaterdag 8 maart staan twee pittige rockbands uit de regio op het podium bij Solution. De uit Lisse afkomstige Colt Nevada en de Leidse Scrapco

Met een vleugje nostalgie en een ongetemde rauwheid brengt Colt Nevada alternatieve rock, donker en zwaar maar bovenal gevuld met hoop. Het in reverb druipende Southern-Amerikaanse gevoel is hier en daar te herkennen en wordt gemixt met Britse directe ruigheid. Een gevoel van yesteryear, maar toch helemaal van deze tijd.

Nadat een eerdere formatie stopt, bundelen Mark van Zanten, Leo Cremers en Rogier Verplancke wederom hun krachten en vormen Scrapco.
Het uit Leiden afkomstige trio karakteriseert zich door stevige alternatieve rock met afwisselend gitaargeweld en gevoelige stukken. Originele teksten voor de eigen nummers zorgen voor een afwisselend geheel.

Aanvang: 21.00 uur
Entree: 3 euro
Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

ColtNevada
Colt Nevada (PR)