°C
woensdag 24 juli 2024

Voetjes van de vloer met Trenchcoat

HILLEGOM – Zaterdag 1 maart zorgt rock-‘n-roll band Trenchcoat er samen met dj Fat Thomas voor dat de voetjes van de vloer gaan in café Murphy’s Law (Hoofdstraat 198). Het optreden begint om 22.00 uur en de entree is gratis.

Trenchcoat pers

Het uit Lisse en Hillegom afkomstige Trenchcoat bestaat al meer dan tien jaar en speelt vanaf het begin af aan een swingende mix van rock-‘n-roll en rockabilly. De band staat vooral bekend om haar energieke optredens waarbij alles uit de kast wordt getrokken. De pianist speelt met de voeten op de toetsen, de bassist staat meer op zijn contrabas dan erachter en de zanger lijkt een doorlopende aanval van ADHD te hebben. Het leverde de band heel wat uitverkochte zalen op, waarbij het publiek steevast na enkele nummers massaal stond te dansen.

De rest van de avond wordt de muziek verzorgd door dj Fat Thomas, die met de band meetourt in de Swamptown Ball-tour van Trenchcoat. Zijn focus ligt op soul, funk, rock & roll, rhythm & blues en ook een jazz plaatje vindt zo nu en dan zijn weg naar de speakers. De mix van stijlen die hij de mensen voorschotelt is zo dansbaar dat zelfs de burgervader wil dansen! Niet gedanst? geld terug!

Aankomende evenementen

Lees ook: